Gerrald Bronkhorst

Gerrald bronkhorst

DirigentGerraldBronkhorstIk ben geboren in 1990 en kom uit Elspeet. In 2017 ben ik getrouwd met Henriëtte en nu wonen wij in Nunspeet. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent Agogische Vakken op het Hoornbeeck College in Kampen.

Mijn muzikale interesse werd al vroeg gewekt. Al van kleins af aan kroop ik achter het orgel bij mijn opa en oma. Toen ik acht jaar was mocht ik van mijn ouders op orgelles bij Dries van den Berg in Elspeet. Hierna heb ik les gehad van Peter Eilander in Apeldoorn en Johan van den Graaf in Nunspeet. Momenteel volg ik lessen bij Minne Veldman op Urk. In de periode 2007 tot 2015 was ik kerkorganist van de Hersteld Hervormde Gemeente te Elspeet.

Naast orgelspelen houd ik ook van zingen. Ik had vooral bewondering voor de dirigenten die de koren letterlijk ‘in hun vingers’ hadden. Omdat ik dat ook wilde kunnen ben ik koordirectie gaan studeren aan de Bourdon Hogeschool voor muziek in Gouda.

Momenteel ben ik dirigent van het Groot Veluws Mannenkoor wat repeteert in Uddel. Ik ben daarnaast ook repetitor van diverse (project)koren. Als invaldirigent ben ik in het hele land actief wanneer dirigenten verhinderd zijn.

U kunt mij contacteren voor bijvoorbeeld de volgende thema’s:

  • Gastdirecties voor uw koor wanneer uw dirigent verhinderd is
  • Begeleiding als organist voor uw koor tijdens concerten
  • Begeleiding voor samenzangavonden of erediensten
  • Medewerking aan concerten als muzikaal duo met Henriëtte
  • Orgelbespelingen bij jubilea en dergelijke

2019 – Bronkhorstmuziek | Websiterealisatie Site IT – Website professionals Nunspeet